Succes med SMS frivillige i Horsens

Posted by Ulrik on august 06, 2013  /   Posted in Diverse, Presse
Del din inspiration

smsfrivilligHvordan får man mennesker til at lave frivilligt arbejde?

Man sender dem selvfølgelig en sms! Det gør de i hvert tilfælde i Horsens kommune, hvor et forsøg med sms frivillige er blevet en kæmpe succes.

Klik på billedet for at se TV2′s indslag fra Time Advices implementering af SMS Frivillig i Horsens kommune, hvor Time Advice har leveret software og konceptudviklingen.

Horsens kommune indstillede i 2013 Time Advice og SMS Frivillig løsningen til årets IT Innovationspris i 2013.

Horsens Sund Bys webportal for sms frivillige er indstillet til en Dansk IT-AWARD.
Prisen uddeles ved et stort award-show den 18. april på Fængslet i Horsens. Der uddeles priser i 4 kategorier.

Om SMS Frivillig
SMS Frivillig er en webportal for borgere, foreninger og kommunale institutioner. Ideen med portalen er, at det skal være enkelt og let at være frivillig og at finde frivillige.

Borgere kan tilmelde sig portalen på Sund Bys hjemmeside på www.horsenssundby.dk og får derefter tilbudt enkeltopgaver som frivillig via SMS. Når man tilmelder sig portalen skriver man, hvilke opgaver eller hvilke målgrupper, man gerne vil hjælpe som frivillig.

Som frivillig er man ikke forpligtet til at påtage sig opgaverne, man kan altid svare NEJ på sms’en.

Foreninger og kommunale institutioner tilmelder sig også portalen via kontakt til borgerkonsulent Jesper Nielsen i Sund By. Derefter kan foreninger/institutioner selv udsende sms’er til de frivillige med tilbud om enkeltopgaver eller få Sund By til at gøre det for dem.

Det kunne eksempelvis være som værestedsfrivillig, besøgsven, interesseven for handicappede, hjælper i en ungdomsklub, eventfrivillig eller meget andet. SMS Frivillig er for alle dem, hvor fleksibilitet i det frivillige arbejde er afgørende.

 

Kontakt Time Advice, hvis I ønsker et referencebesøg i Horsens eller en demo af systemet.

<a href=”http://www.timeadvice.dk/Kontakt/”>Kontakt os idag</a>

Comments are closed.

Time Advice A/S | Thorsgade 8 | 5000 Odense C | Danmark | Telefon: + 45 3125 7630 | info@timeadvice.dk | Tak for besøget!
^ Back to Top